FAQ

LEVERANS

Din beställning skickas inom 7 arbetsdagar efter mottagen betalning. Alla smycken packas i hållbara bubbelplastkuvert samt organzapåsar eller små askar. Efter att jag har lagt brevet på brevlådan är det postens ansvar att se till att det kommer fram helt och säkert.


ÅNGERRÄTT

Du har möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du har mottagit din beställning. Du står själv för returfrakten. Varan du returnerar ska vara hel och oanvänd för att pengarna ska återbetalas.


SMYCKESINFORMATION

Jag tycker om att arbeta med naturmaterial och många av mina smycken är tillverkade av halvädelsten. Metalldelarna jag använder är silverpläterad metall och eller mässingspläterad/bronsfärgad metall och båda uppfyller kraven på godkänd nickelhalt. Gillar även att jaga runt efter häftiga och annorlunda berlocker, nya som gamla så att smycket blir speciellt och eget!


HUR SKA JAG SKÖTA MINA SMYCKEN?

Använd aldrig smycket vid kontakt med vatten till exempel disk, bad, dusch och tvätt. Förvara inte dina smycken i till exempel badrum där det är fuktigt, de kan missfärgas. Tänk på att dina smycken inte tycker om hudlotion, parfym, hårspray eller andra kemikalier. Tänk på att silverpläterade smyckesdelar till exempel kedjor slits naturligt med tiden och pläteringen kan nötas bort och metallen lyser då igenom.